Wat leuk dat u interesse heeft in een fotorapportage van Marieke van Gladbach Fotografie. Ik bied verschillende pakketten aan, zo zit er voor iedereen een geschikt pakket tussen. De prijzen die bij de pakketten vermeld staan, zijn exclusief de reiskosten. De reiskosten kunnen op twee manieren berekend worden. Marieke van Gladbach Fotografie beslist welke manier in uw geval van toepassing is. Dit laat ik uiteraard van te voren weten. De eerste manier is het aantal kilometers vanaf postcode 2492 maal 2 (dit ingebrand met de heen en terugreis) maal €0,19. De tweede manier is de gemaakte OV kosten naar de locatie en terug vanaf postcode 2492. Wanneer u met meerdere mensen op een locatie, of op een nabijgelegen locatie een reportage boekt, worden uiteraard da reiskosten verdeeld.

Pakket brons

Bij pakket brons heeft u de keuze tussen het maken van black of portret foto's. U ontvangt 3 foto's van hoge resolutie met een klein logo, en dezelfde 3 foto's zonder logo.  U heeft achteraf de mogelijkheid om foto's bij te bestellen.

€25

happy.jpg

pakket goud

Bij pakket goud heeft u de keuze tussen het maken van black en/of portret foto's. U ontvangt 9 foto's van hoge resolutie met een klein logo, en dezelfde 9 foto's zonder logo. U heeft achteraf de mogelijkheid om foto's bij te bestellen.

€65

4mei2020-1.jpg

Pakket zilver

Bij pakket zilver heeft u de keuze tussen het maken van black en/of portret foto's. U ontvangt 6 foto's van hoge resolutie met een klein logo, en dezelfde 6 foto's zonder logo.  U heeft achteraf de mogelijkheid om foto's bij te bestellen.

€45

Djagoopnieuw.jpg